VACATURE MEDIOR ICT-JURIST / MEDIOR DIGITAL COUNSEL (32-40 uur per week)

VACATURE MEDIOR ICT-JURIST / MEDIOR DIGITAL COUNSEL (32-40 uur per week)

Wat is onze visie op ons werk?

De huidige maatschappij is een informatiemaatschappij die onder invloed van burgers en overheid verder digitaliseert. In die wereld verrichten wij onze juridische werkzaamheden, waarbij wij het recht zien als instrument om die informatiemaatschappij / digitalisering te ordenen. Als de klant dat wil kijken wij in de juridische glazen bol, zodat de klant kan anticiperen. Dit alles zodanig dat de klant zijn risico’s kan minimaliseren en juridische kansen beter kan inschatten, en daar naar kan acteren.

Wij zijn pragmatisch en accuraat. We proberen het juridische vak niet ingewikkelder te maken dan strikt noodzakelijk. We geven heldere adviezen die bruikbaar zijn.

Wat ga je doen?

Je gaat ons en klanten helpen met het controleren en opstellen van overeenkomsten, algemene voorwaarden en/of service level agreements. Daarnaast kan je ook denken aan het schrijven van adviezen en onderhandelen van overeenkomsten namens klanten. Dit allemaal vanuit ons mooie kantoor in hartje Rotterdam, thuis vanachter een door ons verzorgde werkplek of bij de klant.

Wie zoeken wij?

We zoeken iemand met:

  • een afgeronde universitaire studie Nederlands recht;
  • aantoonbare affiniteit met digitalisering, technologie en privacy;
  • ten minste vier jaar relevante juridische werkervaring;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • en hele goede MS Word skills, voor jou zijn aanbrengen kruisverwijzingen, autonummering, wijzigen stijlen, genereren van inhoudsopgaven een koud kunstje;

We verwachten tevens kennis over, en begrip van, wet- en regelgeving over digitalisering, technologie en cyberweerbaarheid / -veiligheid uit Brussel. Zoals bijvoorbeeld, maar niet alleen: eIDAS (2.0), NIS2, CER, AVG, DORA.

Deze eigenschappen neem je mee als medior jurist bij Stimmt:

  • Zelfstandigheid en pakt de regie;
  • Ontdekkend en leergierig;
  • Delegeert werk naar junior waar kan;
  • Het overgrote deel van de casussen kun je binnen de praktijk aan;
  • Communicatief vaardig, intern en bij klanten.

Herken je jezelf in wat wij zoeken, en onderschrijf je onze visie? Dan ben je onze man of vrouw. Heb je een afgeronde rechtenstudie, maar voldoe je niet volledig aan bovengenoemde vereisten, schroom dan niet om alsnog te reageren.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een fijne werkplek, met voldoende opleidingsmogelijkheden, tegen een marktconform salaris, met een leasebudget en pensioenopslag van 5%.

Je krijgt de beschikking over een mobiele telefoon en laptop om je werkzaamheden te kunnen verrichten. Belangrijk is dat je ook een goede thuiswerkplek hebt, eventueel krijg je van ons een bureau, bureaustoel en scherm in bruikleen. Onderling stemmen collega’s af wie wanneer op kantoor is.

Locatie

Rotterdam (centrum / naast CS)

Geïnteresseerd?

Stuur je curriculum vitae, kopie universitaire cijferlijst(en) dan naar onderstaand contactpersoon. Er hoeft echt geen cover letter bij. Maar een leuke (niet al te lange) e-mail met je motivatie wordt wel op prijs gesteld.

We kijken altijd even naar je profiel op LinkedIn. Andere socials laten we links liggen. Dat is jouw persoonlijke feestje. We vragen wel een VOG (juridisch). Een persoonlijkheidsassessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Contactpersoon

Mw. C. Zijdel-Pons

contact (at) stimmt.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.