Vacature beginnend jurist recht, technologie en privacy (32 uur)

Vacature beginnend jurist recht, technologie en privacy (32 uur)

Wat ga je doen?

Je gaat klanten (IT-dienstverleners) helpen met het controleren en opstellen van overeenkomsten, algemene voorwaarden en/of service level agreements. Maar denk ook aan het schrijven van adviezen en onderhandelen van overeenkomsten. Daarbij heb je veelvuldig contact met klanten en relaties. Gelijk interessant werk dus.

Wie zoeken wij?

Heb je de universitaire studie Nederlands recht afgerond. En heb je een grote (aantoonbare) affiniteit met privacy, recht en technologie? En je hebt daarbij ten minste één jaar juridische werkervaring. Dan ben jij onze man of vrouw.

Daarnaast verwachten wij een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

Verder bezit je over goede MS Word skills. Voor jou zijn aanbrengen van kruisverwijzingen, autonummering, wijzigen stijlen, genereren van inhoudsopgaven een koud kunstje.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je vanaf 1 januari (2022) voor ongeveer voor vier werkdagen in de week, tegen een marktconform salaris, een interessante baan als IT-jurist.

Je krijgt de beschikking over een mobiele telefoon en een laptop om je werkzaamheden te kunnen verrichten. Belangrijk is dat je ook een goede thuiswerkplek hebt. Eventueel krijg je van ons een bureau, bureaustoel en scherm. We werken nog steeds veel vanuit huis. Op kantoor kom je alleen als er geen of weinig andere collega’s zijn. Onderling stemmen collega’s af wie wanneer op kantoor zit.

Bedrijfsprofiel

Stimmt B.V. is een ICT-juridisch adviesbureau met vier specialiteiten: contracteringen, cloud en continuïteit, privacy en informatie, recht en innovatie. We zijn gevestigd in hartje Rotterdam. Onze klanten zijn kleine tot middelgrote internet- en ICT-ondernemingen..
Wij zijn pragmatisch en accuraat. We proberen het juridische vak niet ingewikkelder te maken dan strikt noodzakelijk. We geven heldere adviezen die bruikbaar zijn.

Locatie

Rotterdam (centrum / naast CS)
Maar thans: veel thuiswerken.

Geïnteresseerd?

Stuur je curriculum vitae, kopie Universitaire cijferlijst(en) dan naar onderstaand contactpersoon. Er hoeft echt geen cover letter bij. Maar een leuke (niet al te lange) e-mail met je motivatie wordt wel op prijs gesteld.
We kijken altijd even naar je profiel op LinkedIn. Andere socials laten we links liggen. Dat is jouw persoonlijk feestje. We hechten belang aan een VOG-verklaring (profiel “juridisch”). Daarnaast maakt een persoonlijkheidsassessment onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Contactpersoon

Mw. C. Zijdel-Pons
conny(at)stimmt.nl

(“at” zelf ververvangen door @ natuurlijk)

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.