Vacature junior IT-jurist (32 uur in de week)

Vacature junior IT-jurist (32 uur in de week)

LET OP: deze vacature is reeds vervuld

Wat ga je doen?

Je gaat ons helpen met het controleren en opstellen van overeenkomsten, algemene voorwaarden en/of service level agreements. Maar denk ook aan het schrijven van adviezen en onderhandelen van overeenkomsten. En contact met klanten. Gelijk interessant werk dus.

Wie zoeken wij?

Heb je je bachelor Nederlands recht afgerond, en ga je daarna aan de bak met je master? En heb je een grote (aantoonbare) affiniteit met privacy, recht en ICT? Dan ben je onze man of vrouw.

Daarnaast verwachten wij een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bij voorkeur heb je het vak verbintenissenrecht al gehaald. Daarnaast is het fijn als je ook vakken gedaan hebt op het vlak van intellectuele eigendomsrechten, informaticarecht, rechtsinformatica en recht en technologie.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je voor vier werkdagen in de week (32 uur per week), tegen een marktconform salaris, een interessante baan.

En hadden we al gezegd dat we in het centrum van Rotterdam gevestigd zijn?

Je krijgt de beschikking over een laptop en mobiele telefoon om je werkzaamheden te kunnen verrichten.

Bedrijfsprofiel

Stimmt B.V. is een Rotterdams ICT-juridisch adviesbureau met vier specialiteiten: (ICT-)contractering, cloud en continuïteit, privacy en informatie, recht en innovatie. Onze klanten zijn kleine tot middelgrote internet- en ICT-ondernemingen, veelal uit de regio Rotterdam en omstreken.

Wij zijn pragmatisch en accuraat. We proberen het juridische vak niet ingewikkelder te maken dan strikt noodzakelijk. We geven heldere adviezen die bruikbaar zijn. We zijn geen klassieke juristen of advocaten met (te) veel opsmuk, daar houden wij zelf namelijk ook niet zo van.

Locatie

Rotterdam (centrum)

Geïnteresseerd?

Stuur je curriculum vitae dan naar onderstaand contactpersoon. Er hoeft echt geen cover letter bij. Maar een leuke (niet al te lange) e-mail met je motivatie wordt wel op prijs gesteld.

Contactpersoon

mr Lennert D. Ouwerkerk

lennert@stimmt.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.